ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΦΑΚΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

Να πεις ότι είναι η πρώτη φορά – θα πεις ψέμματα. Να πεις πως δεν ήρθε την καλύτερη στιγμή, λίγο πριν τη σέντρα του Euro2020 – θα πεις πάλι ψέμματα. Ό,τι και να πεις η αλήθεια είναι μία: ο Μανώλης Σφακάκης το κατέχει το “άθλημα”, και δίνει μεγάλα Ταμεία καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν!

Ο αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Open TV, Μανώλης Σφακάκης, προέβλεψε σωστά 6 σημεία που επέλεξε από το φτωχό στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης, και ίσως εδώ κρύβεται ένα μέρος της επιτυχίας του: όταν υπάρχουν πολλές επιλογές, ο παίκτης όλο και κάπου χαώνεται, σκέφτεται διάφορες εναλλακτικές και καταλήγει σε σημεία που πολλές φορές “σπάνε”.

Ο Μανώλης Σφακάκης έδωσε τελικά Χ στη Βενεζουέλα και την Ουγγαρία (που ήρθαν αναμενόμενα και τα 2 σβηστά 0-0), Goal/Goal στο Κολομβία – Αργεντινή και No Goal στο Μαρόκο – Γκάνα, Under 3.5 Goal στη Γαλλία, και Ημίχρονο Χ (όπως μας συνηθίζει) στο Τσεχία – Αλβανία.

Και επαληθεύτηκαν όλα, χαρίζοντας στους χρήστες που τον ακολουθούν ένα από τα μεγαλύτερα Ταμεία της σεζόν:

 

ΜΕΓΑΛΗ EURO 2020 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ BETinTIPS

Εγγραφείτε στην ειδική Euro 2020 – Μ.Σφακάκης συνδρομή του δημοσιογράφου και παρουσιαστή του OpenTV και λάβετε μακροχρόνια στοιχήματα (Νικητές Ομίλων, Πρώτος Σκόρερ Διοργάνωσης και Κατάκτηση Τροπαίου) καθώς και καθημερινές προβλέψεις για όλους τους αγώνες του Euro2020, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Euro 2020: Μανώλης Σφακάκης – Μηνιαία

LIVE BETTING – Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Καινοτομώντας για μία ακόμη φορά, η BETinTIPS σας προσφέρει και την Euro 2020 – Live Betting συνδρομή, με όλα τα προγνωστικά των δύο κορυφαίων Tipster Μ.Σφακάκη και Λ.Μπαλάφα, καθώς και προγνωστικά για live στοίχημα μέσω ειδικού Messenger group, στο οποίο θα προσκληθείτε.

Εκεί, θα λαμβάνετε καθημερινά – ζωντανά – από τους Μ.Σφακάκη και Λ.Μπαλάφας τις στοιχηματικές ευκαιρίες που βλέπουν – τη στιγμή που προκύπτουν!

Με τη συνδρομή Euro 2020 – Live Betting, θα εγγραφείτε:

  • Euro 2020 – Μ. ΣΦΑΚΑΚΗΣ
  • Euro 2020 – Λ.ΜΠΑΛΑΦΑΣ
  • Live Betting Messenger Group

Μπορείτε να εγγραφείτε σε όλες τις συνδρομές Euro2020 μέσω Paypal και Paysafe!

Δείτε αναλυτικά τις συνδρομές του Euro2020 στον παρακάτω σύνδεσμο:

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω mail στο support@betintips.gr

Add Comment

Click here to post a comment

BETinTIPS