Ο ΜΕΤΡ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

Διανύουμε αναμφίβολα την πιο δύσκολη – στοιχηματικά – περίοδο λόγω κορωνοϊού, με τους περισσότερους Tipsters παγκοσμίως να μην μπορούν να προβλέψουν με επιτυχία κάποιο αποτέλεσμα σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Λογικό, θα πει κανείς, αν αναλογιστούμε πως τα πρωταθλήματα δεν θυμίζουν σε τίποτα τις προηγούμενες σεζόν, οι ομάδες δεν αποδίδουν όσο μπορούν, ενώ η απουσία φιλάθλων έχει “αλλοιώσει” το ίδιο το άθλημα.

Η λύση στο πρόβλημα αυτό, είναι ν’ αναπροσαρμόσουμε την (στοιχηματική) τακτική μας. Αν παλαιότερα παίζαμε τελικά σημεία τα οποία πλέον δεν βγαίνουν, μπορούμε να ποντάρουμε σε αριθμό γκολ. Αν έχουμε “μάθει” να παίζουμε πολλά σημεία σε Σύστημα, μπορούμε να ξεκινήσουμε να “ρίχνουμε” σε μονά ή δυάδες. Κυρίως, όμως, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που μελετάμε τα παιχνίδια – ίσως να μην παίζει πια ρόλο η προϊστορία των ομάδων, η “καυτή” έδρα και όσα θεωρούσαμε παλαιότερα που μπορούν να κρίνουν ένα αποτέλεσμα.

Αυτό έπραξε και ο αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της CosmoteTV, Λάμπρος Μπαλάφας, πιάνοντας 2 τελικά αποτελέσματα (απόδοσης άνω του 3.00) και 2 σημεία με γκολ (απόδοσης 2.00).

Αυτή η περίοδος ίσως τελικά να ωφελήσει και τους παίκτες του Στοιχήματος, αφού οι Book εξακολουθούν να βγάζουν αποδόσεις βάσει του ονόματος μιας ομάδας και της προϊστορίας της, αγνοώντας πως πλέον άλλα καθορίζουν την έκβαση μιας αναμέτρησης.

Λάβετε τα προγνωστικά του δημοσιογράφου της Cosmote TV, Λάμπρου Μπαλάφα

 

  • ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Για να αποκτήσετε τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα μέσω SMS, γράψτε το πρόθεμα ΒΤ7 και στείλτε το στο 54345 (Κύπρος στο 7500), και θα λάβετε αυτόματα απαντητικό γραπτό μήνυμα στο κινητό σας. Κάθε SMS κοστίζει 4€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και Φόρου Κιν. Τηλεφωνίας).

Εφόσον διαθέτετε Paypal ή Paysafe, μπορείτε να λάβετε τις προβλέψεις του δημοσιογράφου της Cosmote Tv και μέσω Mail, σε φθηνότερες τιμές (2,9€), αγοράζοντας το σχετικό προϊόν εδώ.

  • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Μπορείτε να εγγραφείτε στην εβδομαδιαία συνδρομή του ΒΤ7 – Λάμπρος Μπαλάφας, στην προνομιακή τιμή των 19€ και να λαμβάνετε για μία εβδομάδα τα προγνωστικά του δημοσιογράφου της Cosmote TV στο email σας! Η πληρωμή γίνεται μέσω Paysafe ή Paypal:

  • ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Μπορείτε να εγγραφείτε στην μηνιαία συνδρομή του ΒΤ7 – Λάμπρος Μπαλάφας, στην προνομιακή τιμή των 59€ και να λαμβάνετε για έναν μήνα τα προγνωστικά του δημοσιογράφου του Cosmote TV στο email σας! Η πληρωμή γίνεται μέσω Paysafe ή Paypal:

Για οποιαδήποτε απορία, επισήμανση ή σχόλιο επιθυμείτε να μας αποστείλλετε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, μέσω email στο support@betintips.gr ή μέσω Messenger στη σελίδα μας στο Facebook!

Add Comment

Click here to post a comment

BETinTIPS