ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ EURO ΑΠΟ ΤΗΝ BETinTIPS

Το Euro 2020 έφτασε, και η αγορά του Στοιχήματος ετοιμάζεται για την μεγάλη γιορτή!

Πιστή στο ραντεβού με το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό στοιχηματικό γεγονός – κι ας άργησε έναν χρόνο, η BETinTIPS σας προσφέρει ειδικές συνδρομές με προγνωστικά κάθε είδους για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση!

Οι αθλητικοί δημοσιογράφοι και παρουσιαστές Μανώλης Σφακάκης (OpenTV) και Λάμπρος Μπαλάφας (Cosmote TV) προετοιμάζονται εδώ και ημέρες για να σας παρέχουν τις καλύτερες προβλέψεις τόσο σε μακροχρόνιο επίπεδο (Νικητές Ομίλων, Πρώτος Σκόρερ Διοργάνωσης κτλ), όσο και σε καθημερινό (με προβλέψεις για τελικά αποτελέσματα – under / over κτλ).

Ταυτόχρονα, η BETinTIPS προσφέρει και μία εξειδικευμένη συνδρομή για όλους τους λάτρεις του Live Betting, με τη συμμετοχή όσων εγγραφούν σε ειδικό Messenger Group, όπου θα δίνουν τα προγνωστικά τους οι Μ.Σφακάκης και Λάμπρος Μπαλάφας, ζωντανά!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ EURO ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ BETinTIPS:

Ένας από τους πιο δυνατούς Tipsters της γενιάς του, ο δημοσιογράφος Μανώλης Σφακάκης που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο αθλητική εκπομπή στο OpenTV, δίνει τα προγνωστικά του για το Euro 2020.

Με την εγγραφή σας στην συνδρομή M.Σφακάκης – Euro 2020, θα λάβετε τις μακροχρόνιες προβλέψεις του δημοσιογράφου (Νικητές Ομίλων, Νικητής Διοργάνωσης, Πρώτος Σκόρερ διοργάνωσης κτλ.), καθώς και τα καθημερινά του προγνωστικά για όλους τους αγώνες του Euro 2020!

Εγγραφείτε στη συνδρομή του Μ.Σφακάκη πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Euro 2020: Μανώλης Σφακάκης – Μηνιαία

Ο μετρ του Στοιχήματος, Λάμπρος Μπαλάφας, έχει αποδείξει πως στις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις (Mundial, Copa America κτλ) ξέρει τον τρόπο να φέρνει μεγάλα Ταμεία, και είναι αποφασισμένος να το επαναλάβει στο Euro2020!

Ο δημοσιογράφος της Cosmote TV, έχει ήδη προτείνει αρκετά Μακροχρόνια Στοιχήματα υψηλών αποδόσεων, και αναμένει την έναρξη στις 11/06 για να ξεκινήσει να δίνει τα καθημερινά προγνωστικά του.

Εγγραφείτε στη συνδρομή του Λ.Μπαλάφα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Euro 2020: Λάμπρος Μπαλάφας – Μηνιαία

LIVE BETTING – Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Καινοτομώντας για μία ακόμη φορά, η BETinTIPS σας προσφέρει και την Euro 2020 – Live Betting συνδρομή, με όλα τα προγνωστικά των δύο κορυφαίων Tipster Μ.Σφακάκη και Λ.Μπαλάφα, καθώς και προγνωστικά για live στοίχημα μέσω ειδικού Messenger group, στο οποίο θα προσκληθείτε.

Εκεί, θα λαμβάνετε καθημερινά – ζωντανά – από τους Μ.Σφακάκη και Λ.Μπαλάφας τις στοιχηματικές ευκαιρίες που βλέπουν – τη στιγμή που προκύπτουν!

Με τη συνδρομή Euro 2020 – Live Betting, θα εγγραφείτε:

  • Euro 2020 – Μ. ΣΦΑΚΑΚΗΣ
  • Euro 2020 – Λ.ΜΠΑΛΑΦΑΣ
  • Live Betting Messenger Group

Euro 2020 VIP: Σφακάκης & Μπαλάφας & Live Tips

Μπορείτε να εγγραφείτε σε όλες τις συνδρομές Euro2020 μέσω Paypal και Paysafe!

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω mail στο support@betintips.gr

1 Comment

Click here to post a comment

BETinTIPS